در حال بارگذاری ...
پیشنهاد های ویژه
ارتباط با بوهیر
خلیل هیبتانی پناه
۱۴۰۲-۰۲-۱۳ ۱۷:۳۵:۴۰
زمان مورد نیاز برای مطالعه :
۸
دقیقه
فهرست مطالب
اگر قصد خرید تلویزیون را دارید و به دنبال رسیدن به انتخابی مناسب و بهصرفه هستید، این مطلب شما را برای انتخاب یک تلویزیون با کیفیت که متناسب بودجه و سلیقهتان باشد کمک خواهد کرد. مهمترین ویژگی یک تلویزیون، کیفیت تصویر آن است؛ ما با بیان تفاوتهای صفحه نمایشهای QLED و OLED، شرح مفهوم رزولوشن در تلویزیون و مقایسه سایزهای مختلف نمایشگرها، کمکتان خواهیم کرد تا گزینههای بیکیفیت را لیست گزینههای خریدتان حذف کنید. امروزه شاهد رشد شدید در خرید تلویزیونهای هوشمند هستیم؛ با بیان مهمترین ویژگیهای یک تلویزیون هوشمند و معرفی بهترین برندهای آن، راهنمای شما برای خرید این دسته از تلویزیونها خواهیم شد. کانالهای صوتی، درگاههای ارتباطی و تعریف HDR، دیگر موارد مورد بحث این مطلب هستند. اما قبل از هر چیز بهتر است گزینههای خرید را متناسب با بودجهتان فیلتر کنید و بهترین تلویزیون را از بین گزینههای بازه قیمتی در نظر گرفته شده خود انتخاب کنید.
اولین نکتهایی که باید قبل از خرید هر محصولی در نظر گرفته شود، قیمت آن است. اولین گام در خرید تلویزیون، تعیین گزینههای خرید، متناسب با بودجه مد نظر گرفته شده است. در ادامه چند تلویزیون برتر در بازههای قیمتی مختلف معرفی و ویژگیهای هر یک گفته خواهند شد.
تلویزیون ال جی:
تلویزیون سامسونگ:
تلویزیون سامسونگ:
تلویزیون ال جی:
تلویزیون سونی:
تلویزیون سونی:
تلویزیون سامسونگ:
تلویزیون ال جی:
تلویزیون سامسونگ:
تلویزیون ال جی:
تلویزیون سونی:
تلویزیون ال جی:
تلویزیون سامسونگ:
تلویزیون سونی:
توجه: این تلویزیونها با توجه به قیمتهای تاریخ ۱۹ اردیبهشت ۱۴۰۱ تقسیمبندی شدهاند.
ثمره وجود تکنولوژی در هر صنعتی، افزایش کیفیت ساخت محصولات آن حوزه خواهد بود؛ امروزه رد پای تکنولوژی در چرخه تولید تلویزیونهای هر برندی از جمله برندهای بزرگی مثل سامسونگ، ال جی و سونی دیده میشود. بیشترین تاثیری که تکنولوژی و نوآوری در تلویزیونها دارد افزایش کیفیت تصاویر آنهاست. از زمان اولین تلویزیونهای ساخت دست بشر در اواخر قرن ۱۹ میلادی و در ادامه ساخت اولین تلویزیونهای CRT در سال ۱۹۲۷ تا پخش اولین برنامه تلویزیونی رنگی در سال ۱۹۵۴ و در ادامه ظهور فناوری پلاسما و در پی آن ابداع تکنولوژیهای LCD، شاهد روند صعودی فوقالعادهایی در کیفیت تصاویر برنامههای تلویزیونی بودهایم. پیشرفتی که همیشه در حال افزایش بوده و برندهای بزرگ برای سبقت از سایر رقبا سعی در افزایش کیفیت تصاویر تلویزیونهای خود دارند. سونی با تولید اولین تلویزیون LED (در سال ۲۰۰۵) آغازگر دوران تازهای در صنعت تلویزیون شد و پس از آن فناوریهای تازه و پیشرفتهتری بهوجود آمدند که بالاترین حد از کیفیت تصاویر را نمایش میدهند.
سونی برای ارائه نمایشگرهای LED دست به تولید تکنولوژی تازهایی نزد و فقط به ارتقا کیفیت فناوری LCD پرداخت؛ به نوعی میتوان گفت سطح پیشرفته تلویزیونهای LCD هستند. روشنایی تصاویر در تلویزیون LED بیشتر است و به دلیل استفاده از پنل VA نسبت کنتراست بیشتری نیز دارند. نمایشگرهای LED از طیف رنگی بیشتری برخوردارند و زاویه دید بهتری دارند. مصرف بهینهتر برق و نمایش عمیقتر نقاط سیاه، دیگر مزیتهای تلویزیونهای LED هستند. ضخامت تلویزیونهایی که از تکنولوژی LED بهره میبرند بیشتر است. با توجه به اینکه تکنولوژی با قدرت بیشتری در صنعت تلویزیون نفوذ کرده بود، انتظار میرفت که فناوریهای پیشرفتهتری توسط شرکتهای تولید کننده تلویزیون رونمایی شود. در سال ۲۰۱۳ دوباره شاهد ظهور یک فناوری جدید با قابلیتهای بهروزتر و کیفیت تصویر بالاتر شدیم. فناوری OLED رونمایی شد تا تلویزیونهای LED و LCD را از دور خارج کند.
ویژگی برجسته تلویزیونهای OLED این است که هر کدام از پیکسلهای آن قابلیت تولید نور از خودشان دارند؛ این در حالی است که تلویزیونهای قبلی از یک منبع نور مجزا استفاده میکنند. تشخیص رنگ در تلویزیون OLED خیلی بیشتر است و حدود یک میلیارد رنگ را به نمایش میگذارد؛ در حالی که تلویزیون LED فقط قدرت تشخیص ۱۶ میلیون رنگ را دارند. تکنولوژی OLED به دلیل بهرهمندی از فناوری HDR در تشخیص تضاد رنگها عملکرد بسیار بهتری دارد و تصاویر را با کیفیت واقعیتری نمایش میدهد. OLED تکنولوژی پیشرفتهتری است و مصرف برق در آن کمتر است. همچنان انتظار میرفت فناوری به افزایش کیفیت تصاویر با کمترین افزایش میزان مصرف انرژی بپردازد. اینبار نوبت سامسونگ بود که قدرت خود را به رخ رقبای خود بکشد؛ ۲۰۱۷ سالی بود که سامسونگ از فناوری جدید خود، QLED پرده برداشت.
نقطه عطف فناوری جدید سامسونگ بهره بردن از فناوری نقاط کوانتومی (Quantum Dot) بود که با بهره بردن از آن موفق به ارائه یک تکنولوژی با کیفیتتر از فناوریهای قبلی شد. تلویزیونهای QLED همان تلویزیونهای LED هستند با این تفاوت که بجای لامپهای فلورسنتی از پیکسلهای کوانتومی بهره میبرند. کنتراست تصاویر در فناوری OLED بهتر است و در این فاکتور نمره بیشتری کسب میکند. روشنایی تصاویر در تکنولوژی QLED به دلیل استفاده از لایت مجزا و قابلیت تولید رنگهای روشنتر در نقاط کوانتومی، بیشتر است و همچنین دقت رنگ بیشتری نیز دارند.
یک تصویر جذاب بدون صدای با کیفیت، قطعا مورد پسند بیننده نخواهد بود و برنامههای تلویزیونی با ترکیب دو ویژگی صدا و تصویر سعی در ارائه بهترین عملکرد از خود را دارند. تصویر مهمترین فاکتوری است که شرکتهای تولید کننده باید به آن توجه کنند، بعد از آن تمرکز روی افزایش کیفیت صدا را باید در دستور کار خود قرار دهند؛ تا با ترکیب صدا و تصویر مطلوب، یک تلویزیون با کیفیت عرضه کرده باشند. در تلویزیون به هر اسپیکر، یک کانال میگویند و معمولا از سیستم صوتی دو کاناله در تلویزیونها استفاده میشود. در برخی از تلویزیونهایی که سطح کیفی بسیار بالایی دارند از سیستم صوتی 2.1 کاناله استفاده میشود. در این نوع تلویزیونها از دو اسپیکر (مانند سیستم دو کاناله) + یک ساب ووفر استفاده میشود.
برای خرید انواع تلویزیون از برندهای معتبر سامسونگ، ال جی، سونی و سایر برندها، میتوانید از طریق فروشگاه اینترنتی بوهیر قشم اقدام نمایید. بهترین تجربه خرید از قشم را در بوهیر کسب کنید.
مطالب مرتبط
۱۴۰۳/۸/۲۲
۱۴۰۳/۸/۲۲
۱۴۰۳/۸/۲۲
۱۴۰۳/۸/۲۲