در حال بارگذاری ...
پیشنهاد های ویژه
ارتباط با بوهیر
خلیل هیبتانی پناه
۱۴۰۲-۰۲-۱۳ ۲۱:۰۶:۳۳
زمان مورد نیاز برای مطالعه :
۴
دقیقه
فهرست مطالب
کاپوچینو و لته دو نوشیدنی پرمصرف و تا حدی مشابه هستند. احساس تفاوت واقعی کاپوچینو و لاته نیاز به رعایت چند نکته در هنگام تهیه هر دو نوشیدنی دارد.
برای تهیه این دو نوشیدنی در منزل، نیاز به خرید اسپرسوساز یا موکاپات دارید. اسپرسو ساز دستگاهی قدرتمندتر است که سرعت عملکرد بسیار بیشتری نسبت به موکاپات (که زمان نسبتا زیادی برای جوشاندن و در پی آن عصارهگیری از پودر قهوه صرف میکند) دارد.
مطلب پیشنهادی: تفاوت اسپرسو و قهوه فرانسه
اگر قصد تهیه کاپوچینو و لاته را در منزل دارید، بهتر است با تفاوتهایی که دارند، آشنا شوید. (در تصویر بالا، تفاوت کاپوچینو و لته به نمایش در آمده است.)
نقاط مشترک کاپوچینو و لاته عبارتند از:
«نوع تزیین و ظاهر»، اولین تفاوت کاپوچینو و لاته است؛ برای تزیین کاپوچینو از دارچین یا پودر کاکائو استفاده میشود (برخی بدون اضافه کردن دارچین یا پودر کاکائو، کاپوچینو را سرو میکنند و به جای آن لایه فوم شر را ضخیمتر میکنند. در حالی که لاته را با فوم شیر و با درج نقشهای فانتزی تزیین میکنند.
مطلب پیشنهادی: قهوه سرد یا گرم؟
«طعم نوشیدنی»، دومین تفاوت کاپوچینو و لاته است؛ همانطور که اشاره شد آخرین لایه ایجاد شده در این دو نوشیدنی متفاوت است و کاپوچینو بهواسطه بهرهمندی از طعم پودر کاکائو و همچنین استفاده از فوم شیر بیشتر (که شیرینتر از شیر کف داده شده است)، نسبت به لاته طعم شیرینتری دارد.
نسبت استفاده از ترکیبات (شیر، فوم شیر و اسپرسو) در کاپوچینو و لاته متفاوت است؛ هر دو نوشیدنی دارای سه لایه اصلی (و مشترک) هستند. این سه لایه به ترتیب «اسپرسو - شیر بخار دادهشده - فوم شیر» هستند.
میزان اسپرسو در هر دو نوشیدنی «یک شات» است. برای تهیه کاپوچینو از فوم شیر بیشتر و شیر بخار دادهشده کمتری استفاده میشود و برای تهیه لته، میزان این دو ماده دقیقا برعکس است و از فوم شیر کمتری استفاده میشود.
ترتیب اضافه شدن این سه لایه در هر دو نوشیدنی یکسان است. در ادامه قدم به قدم مراحل تهیه کاپوچینو و لته را خواهیم گفت.
مطلب پیشنهادی: مهم ترین فواید قهوه (تاثیر قهوه بر لاغری)
برای احساس طعم واقعی کاپوچینو، مراحل ذیل را به دقت بخوانید و اجرا کنید.
همانطور که اشاره شد، باید میزان اسپرسو، شیر بخار داده شده و فوم شیر مساوی باشد.
مطلب پیشنهادی: تفاوت قهوه عربیکا و ربوستا
برای تهیه یک فنجان لته خوش عطر و طعم این مراحل را اجرا کنید:
میزان شیر بخار دادهشده در تهیه کافه لاته دو برابر و حجم لایه فوم شیر در آن نصف یک شات اسپرسو است.
همانطور که مشاهده کردید، تفاوت چندانی در مراحل تهیه لاته و کاپوچینو وجود ندارد و فقط با رعایت چند نکته ریز، عطر و طعم آنها بهصورت محسوس نمایان خواهد شد. با این تفاصیل، شما بین کافه لاته و کاپوچینو کدام یک را میپسندید؟
محصولات مرتبط
مطالب مرتبط
۱۴۰۳/۸/۲۲
۱۴۰۳/۸/۲۲
۱۴۰۳/۸/۲۲
۱۴۰۳/۸/۲۲