در حال بارگذاری ...
پیشنهاد های ویژه
ارتباط با بوهیر
خلیل هیبتانی پناه
۱۴۰۲-۰۹-۲۷ ۱۵:۲۴:۰۷
زمان مورد نیاز برای مطالعه :
۴
دقیقه
فهرست مطالب
عنوان خردکن و مخلوط کن، گواهی عملکرد و کاربرد هر دو دستگاه است: این دو محصول تنوع قابلیتی زیادی دارند و عمده کاربرد آنها در تهیه مواد اولیه غذاها و مکملهای وعدههای غذایی مثل نوشیدنیهای متنوع و سالادهای متفاوت است.
در مقابل، وظیفه اصلی دستگاه مخلوط کن (Blenders) ترکیب یکنواخت چند ماده غذایی با یکدیگر جهت تهیه نوشیدنی، دسر، سوپ، سس و رب در منزل است.
اصلیترین مزیتهای استفاده از این ۲ دستگاه، افزایش سرعت حاضر شدن و ارائه کیفیتی مرغوب در مقایسه با روشهای دستی است. برخی از عملکردهای مخلوط کن و خردکن همپوشانی دارند و میتوانند تعدادی از قابلیتهای یکدیگر را تا حدی انجام دهند.
همانطور که اشاره شد، مخلوط کن و خردکن، قابلیتهای استفاده متعددی دارند و میتوانند بخشی از کارهای آشپزخانه را برعهده گیرند.
خردکن: | مخلوط کن: |
بیشترین استفاده برای «ترکیبات جامد» | بیشترین استفاده برای تهیه «ترکیبات مایع» |
بهرهگیری برای تهیه «سالاد» - «کوکو» - «کتلت» - «گوشت تکه یا چرخ شده» - و نیز خرد کردن «یخ» | بهرهگیری برای تهیه «اسموتی» - «دسر» - «سوپ» - «آبمیوه» - «رب» - «آرد کیک» |
قیمت کمتر | ظرفیت بیشتر |
نیازمند تیغههای برنده | نیازمند موتور قدرتمندتر |
ابعاد جمع و جورتر | ابعاد و وزن بزرگتر |
بهرهگیری مناسب از خردکن و مخلوط کن، بیشتر وابسته به خلاقیت آشپز و بهرهمندی از ترکیبات متناسب است. در ادامه، بهترین مدلهای هر کدام از این ۲ دستگاه را معرفی خواهیم کرد.
جهت مشاهده محصولات بیشتر و خرید مخلوط کن و خردکن از بهتری مارکهای بازار به دسته بندی مربوطه در وبسایت مراجعه کنید.
محصولات مرتبط
مطالب مرتبط
۱۴۰۳/۸/۲۲
۱۴۰۳/۸/۲۲
۱۴۰۳/۸/۲۲
۱۴۰۳/۸/۲۲