در حال بارگذاری ...
پیشنهاد های ویژه
ارتباط با بوهیر
خلیل هیبتانی پناه
۱۴۰۲-۰۲-۱۳ ۲۱:۰۷:۴۷
زمان مورد نیاز برای مطالعه :
۶
دقیقه
فهرست مطالب
آب میوه گیر و عصاره گیر دو دستگاه بسیار کاربردی هستند که محبوبیت مدلهای خانگی آنها رو به افزایش است. وظیفه این دو دستگاه یکسان است؛ اما نحوه عملکرد متفاوتی دارند که بر غلظت، طعم و کیفیت نوشیدنی موثر خواهد بود.
آب میوه گیری برای گرفتن عصاره از تیغههای قدرتمند با سرعت بسیار زیاد بهره میگیرد. در مقابل، دستگاه عصاره گیر، ابتدا تکههای میوه را به کمک تیغههای چرخان برش داده، سپس با استفاده فشار ناشی از پرس، آب آنها را استخراج میکند.
به همین واسطه، به عصاره گیر «آبمیوه گیر پرسی» نیز گفته میشود؛ بهطور کلی، هر دو دستگاه یک وظیفه را انجام میدهند و تفاوت آنها در مکانیزم عملکردشان است.
در ادامه به بررسی عملکرد و تفاوتهای ناشی از این دو دستگاه میپردازیم تا بهترین گزینه را بین دستگاههای عصاره گیر و آبمیوه گیری انتخاب و خرید کنید.
(مشاهده تصاویر میتواند کمک کننده باشد)
همانطور که اشاره شد، آبمیوه گیری دستگاهی است که فرایند عصارهگیری را سریع و دستگاه عصاره گیری این کار را تدریجی طی میکند که نتیجه آن، ایجاد سایر تفاوتها بین این دو دستگاه قدرتمند، با کیفیت و کاربردی است.
لیست همه تفاوت های عصاره گیر و آب میوه گیر:
در ادامه، بهطور دقیق و با جزئیات بیشتر به نحوه عملکرد این دو دستگاه میپردازیم.
آب میوه گیری دارای یک تیغه فلزی با لبههای تیز است که آبمیوه را با سرعت بسیار زیادی استخراج میکند. استفاده از تیغه تیز، دستگاه را از تکه کردن میوهها بینیاز میکند و به محض قرار دادن میوه یا سبزی در دستگاه، تیغهها به سرعت آن را تکه تکه میکند که نتیجه آن عصارهگیری بسیار سریع است.
بزرگترین عیب عصارهگیری سریع «اکسیده شدن سریع آب میوه» است. به همین دلیل، بهتر است به محض استخراج، سرو شود؛ چون به مرور زمان مواد مغذی و کیفیت آن کاهش مییابد و طعمی نامطلوبتر که نتیجه آن تجربهای ناخوشایند از استفاده از دستگاه آبمیوه گیری است به همراه خواهد داشت.
تجربه نشان داده است که آبمیوه گیر در استخراج آب سبزیجات برگدار ضعف دارد. آبمیوه گیر به واسطه سرعت عملکرد زیاد نیاز به تکه تکه کردن میوهها ندارد و فقط کافیست میوهها از دهانه دستگاه عبور کنند.
تیغه این دستگاه، برخلاف آبمیوه گیری، سرعت چرخش بسیار پایینی دارد. دستگاه عصاره گیر، میوه یا سبزی را به آهستگی خرد میکند و سپس از طریق فشار، آب آن را استخراج میکند.
آب میوه استخراج شده توسط عصاره گیر با کف کمتر و سرشار از مواد مغذی است. مهمترین مزایای عصاره گیری آهسته و با استفاده از فشار «حفظ طعم تازه میوه (سبزی)» ، «آبگیری بیشتر» و در نتیجه «ماندگاری بیشتر کیفیت عصاره» است.
به این صورت که آبمیوه حاضرشده در عصاره گیر برخلاف دستگاه آبمیوه گیر (که نهایتا تا ۲۴ ساعت قابل سرو است) کیفیت خود را تا ۷۲ حفظ خواهد کرد و میتوان با نگهداری در یخچال ۲ الی ۳ روز از آن بهره بگیرید.
دیگر مزیت استخراج تدریجی آب میوه «تولید گرمای خیلی کمتر» به نسبت دستگاه آبمیوه گیر است و به همین دلیل به این دستگاهها، «آبمیوه گیر سرد» نیز میگویند.
یکی از بزرگترین ایراداتی که میتوان از دستگاه عصاره گیر گرفت این است که زمان بیشتری را صرف میکند.
بهواسطه چرخش آهسته تیغه، برای استفاده از دستگاه عصاره گیر، باید میوهها و سبزیجات به تکههای ریز تبدیل شوند. میزان صدایی که عصاره گیر ایجاد میکند، بسیار کمتر از دستگاه آب میوه گیر است.
قیمت دستگاههای آب میوه گیر ارزانتر از عصاره گیر است.
با این تفاسیر، هر دو دستگاه یک وظیفه را به روش خاص خود انجام میدهند و نتیجه متفاوتی را رقم خواهند زد. انتخاب بین آب میوه گیر و عصاره گیر به شما بستگی دارد.
اگر دستگاهی سریع میخواهید، آب میوه گیر بهترین انتخاب برای شما است و اگر آبمیوهایی بدون پالپ، با طعم خالصتر و ماندگاری کیفیت بیشتر را میپسندید، دستگاههای تحت عنوان عصاره گیر را خریداری کنید.
لازم است بدانید، طعم مطلوب نوشیدنی استخراج شده از عصاره گیر به این معنی نیست که کیفیت آب میوه آبمیوه گیری نامطلوب است و با انتخاب این دستگاه نیز آبمیوهایی صددرصد طبیعی با طعمی فوقالعاده مطلوب به دست خواهید آورد.
محصولات مرتبط
مطالب مرتبط
۱۴۰۳/۸/۲۲
۱۴۰۳/۸/۲۲
۱۴۰۳/۸/۲۲
۱۴۰۳/۸/۲۲