در حال بارگذاری ...
پیشنهاد های ویژه
ارتباط با بوهیر
خلیل هیبتانی پناه
۱۴۰۳-۰۲-۱۱ ۲۳:۲۴:۱۹
زمان مورد نیاز برای مطالعه :
۸
دقیقه
فهرست مطالب
سیب زمینی تنوری که تحت عنوان سیب زمینی کبابی نیز شناخته میشود، روش تهیه ساده اما پرمصرفی است که به عنوان یک نیموعده و حتی یک وعده غذایی کامل، سرو میشود.
مشابه اکثر غذاها، سیب زمینی تنوری نیز دستورات پخت متنوعی دارد و به روشهای متفاوتی قابل پخت است که با دستگاههای مختلفی حاضر میشود.
فر | آرام پز |
سرخ کن | زودپز |
آون توستر | پلوپز |
روی گاز (قابلمه) | مولتی کوکر |
لوازم خانگی برقی ، جایگاهی ویژه در آشپزخانههای امروزی دارند و تاثیر زیادی در کیفیت و سرعت آشپزی دارند که برای پخت سیب زمینی تنوری در منزل، میتوان از آنها بهره گرفت.
در ادامه به روشهای مختلف تهیه سیب زمینی تنوری (سیب زمینی کبابی) با ابزارهای مختلف در منزل میپردازیم.
سیب زمینی تنوری یک غذای ساده است که بسته به سلیقههای مختلف، با افزودنیهای متفاوتی حاضر میشود.
سیب زمینی | روغن |
ادویه: نمک، فلفل سیاه، فلفل قرمز، زردچوبه |
همانطور که اشاره شد، سیب زمینی تنوری، روشهای پخت مختلفی دارد و بسته به سلیقه و روشهای تهیه متفاوت، از افزودنیهای متنوعی برای تهیه آن بهره گرفته میشود.
سایر موادی که جهت تهیه سیب زمینی تنوری مورد استفاده قرار میگیرند:
همانطور که اشاره شده، سیب زمینی کبابی (تنوری) در دستگاههای مختلفی تهیه میشود؛ مایکروفر یک دستگاه حرفهای برای تهیه با کیفیت این غذای محبوب است.
با نرم شدن سیب زمینی، سرعت و کیفیت پخت آن افزایش مییابد و بافتی یکنواختتر خواهد داشت.
مواد لازم: | |
سیب زمینی | روغن |
فلفل سیاه | نمک |
فلفل قرمز | آویشن |
سایر مواردی که به آنها اشاره شد را نیز میتوان به این ترکیب اضافه و متناسب با ذائقه آشپز، برخی از موارد از این جدول را به دلخواه حذف کرد.
برش سیب زمینی تنوری در فر به ۳ روش انجام میشود: برش خلالی با ابعاد بزرگ - برش گرد بزرگ - برش مکعبی بزرگ
تفاوت ویژهایی در عملکرد آون توستر و مایکروفر وجود ندارد و مراحل و روش تهیه سیب زمینی تنوری در آون توستر نیز به همین صورت است.
سرخ کن بدون روغن دیگر دستگاه برقی حرفهای است که وظیفه اصلی آن پخت غذاهای سرخشده با بافت ترد است و وظایف پخت دیگری نیز بر عهده میگیرد.
همانطور که اشاره شد، قبل از هر چیز باید سیب زمینی را در آب، بر روی شعله گذاشت تا از سفتی آن کاسته و تا حدی نرم شود تا بهتر بپزد. ترکیبات استفاده شده برای پخت سیب زمینی تنوری در سرخ کن نیز همان موارد گفته شده هستند و قابلیت جایگزینی با مواد دیگر (متناسب با سلیقه) دارند.
برش خلالی با ابعاد بزرگ، گرد بزرگ و مکعبی بزرگ برای پخت سیب زمینی تنوری در سرخ کن نیز بهترین گزینهها هستند. معمولا از فویل برای پخت سیب زمینی تنوری در سرخ کن بدون روغن بهره میگیرند:
استفاده از روغن در دستگاه سرخ کن متفاوت است: فقط سطح تکههای سیب زمینی با یک برس یا با دست با مقدار کمی روغن، چرب میشود.
محصولات مرتبط
مطالب مرتبط
۱۴۰۳/۸/۲۲
۱۴۰۳/۸/۲۲
۱۴۰۳/۸/۲۲
۱۴۰۳/۸/۲۲